Je rij-instructeur in Zwolle

Je rij-instructeur in Zwolle vindt persoonlijke aandacht heel belangrijk. 0900 Rijschool in Zwolle biedt voordelige tarieven en een flexibele planning. De rij-instructeur biedt veel mogelijkheden aan. Zo hebben we faalangsttraining, een spoedcursus en het nieuwe 2todrive programma. De rij-instructeur streeft naar een ontspannen sfeer en wil graag een rijles met een glimlach. Bij ons in Zwolle heb je altijd een vaste instructeur, dat rijdt wel het prettigst.

De voordelen van onze rij-instructeur op een rij

0900 Rijschool in Zwolle biedt verschillende lespakketten aan, maar waarom moet je nou voor ons kiezen? We zetten alle voordelen voor je op een rij:

• Online Theorielessen
• Geen wachttijden
• 100% vaste rij-instructeur
• BOVAG gecertificeerd
• Examengarantie
• Gratis slipcursus bij behalen rijbewijs

We stemmen je lesplan in Zwolle af op jouw wensen en behoeften. Je rij-instructeur helpt je klaar te stomen voor het theorie- en praktijkexamen. De rij-instructeur zorgt ervoor dat je op het juiste moment een Tussentijdse Toets doet, waarmee wordt gekeken hoe ver je bent en eventueel alvast de bijzondere verrichtingen haalt. Je rij-instructeur gaat met je mee naar het examen in Zwolle en zorgt voor een optimale voorbereiding. Natuurlijk ben je vervolgens in de wolken als je je rijbewijs hebt gehaald, maar wij hebben dan nog een cadeau voor je: een gratis slipcursus! Een slipcursus leert je om je voertuig te beheersen in extremere omstandigheden en is daarom ontzettend leuk en leerzaam. Ben je op zoek naar een rijschool in Zwolle en wil je dit ook? Neem dan snel contact met ons op!